Search
Close this search box.

Gizlilik politikası

gizlilikpolitikasi e1665230113522

Bu doküman, Neta Haber üzerinden haber okuması gerçekleştiren kullanıcıları/ziyaretçileri bilgilendirmek üzere hazırlanmıştır.

Neta Haber, ziyaretçilerinin verilerini en az haber güvenliği kadar önemsemekte ve mahremiyetine saygı duymaktadır.

www.netaheber.com üzerinden haber okuyan, ziyaret eden, gezinme gerçekleştiren hiçbir kullanıcının özel verileri kayıt altına alınmamaktadır. Neta Haber, üyelik sistemi bulundurmadığından adınız ve soyadınız, posta adresiniz, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, telefon numaranız, e-posta adresiniz gibi bilgileriniz istenmemektedir. Ziyaretçilerin site kullanıma dair veriler ancak anonim olarak site gezinme deneyimini geliştirmek amacıyla kaydedilebilmektedir.

Anonim olarak elde kaydedilen veriler; sistem geliştirme süreçlerinde istatistiksel bilgi sağlaması açısından kullanılabilir, 3. kişi ve kuruluşlarla paylaşılabilir.

www.netahaber.com ‘da yer alan haberlere yorum yaparken istenen verilerin doğruluğu kullanıcının sorumluluğundadır. Neta Haber, verilerin doğruluğunu teyit etmez, denetlemez. Yapılan yorumun içeriği kullanıcı sorumluluğunda olup Neta Haber sorumluluk kabul etmez. Neta Haber, başka bir şahsın veya kurumun itibarına, haklarına, ticari veya şahsi kimliğine yönelik hukuk ve ahlak dışı söylemlerin yer aldığı yorumları yayınlamama hakkına sahiptir. Yorumun yasal işleme sebebiyet vermesi halinde Neta Haber, bilgilerin ilgili makamlarla paylaşılması hakkını saklı tutar. Yaptığı yorumdan ötürü kişinin yasal işleme tabii olması veya sürece dahil olmasında, herhangi bir zarara uğramasında Neta Haber sorumluluk kabul etmez.

Her türlü öneri, değerlendirme ve şikâyetlerinizi bizimle paylaşmanızdan memnuniyet duyarız. Öneri ve görüşlerinizi info@skalaajans.com adresinden bizlere iletebilirsiniz.