Neta Haber
No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Sektörden
  • Gemi İnşa
  • Liman / Marina
  • Deniz Ekonomisi
  • Yat
  • Eğitim
  • Dümen
  • EnglishEnglish
E-DERGİ
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Sektörden
  • Gemi İnşa
  • Liman / Marina
  • Deniz Ekonomisi
  • Yat
  • Eğitim
  • Dümen
No Result
View All Result
Neta Haber
No Result
View All Result

CES 2019 için Numarine ve Furrion’dan dev işbirliği…

CES 2019 için Numarine ve Furrion’dan dev işbirliği…

Türkiye’nin lider motoryat üreticisi Numarine ile son dönemlerin adından sıkça söz ettiren Hong Kong merkezli teknoloji firması Furrion, dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES (Tüketici Elektroniği Fuarı), öncesi dev bir projeye imza attılar.


Amerika Birleşik Devletlerinin Las Vegas şehrinde gerçekleşen ve dünya teknoloji firmalarının en son teknolojik ürünlerini sergiledikleri CES 2019 fuarında Furrion firması ile Numarine bir ilki gerçekleştirdi. Furrion markasının en son teknolojik ekipmanları ile donatılan Numarine motoryatını CES 2019’da sergilenmek üzere hazırladılar. Okyanustan kilometrelerce uzakta Nevada çölü ortasında gerçekleşen bu büyük fuar sırasında teknoloji meraklıları bu projeyi ilk kez gezerek büyük ilgi gösterdiler.


“Numarine markamız ile bu çapta büyük ve kendi alanımız dışında bir fuar da ilk defa yer aldık” diyen Numarine Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Malaz; “Furrion gibi ileri teknoloji araştırmaları ve yatırımları yapan bir markanın bizi tercih etmesi, teknelerimizde kullanmakta olduğumuz teknoloji ile kendi teknolojilerini birleştirmek istemeleri bizi çok onurlandırdı.” dedi.

Kurulduğu ilk günden itibaren, Türkiye’de Yatçılık Sektörünün standartlarını değiştiren ve kendisi ile birlikte Türk tekneciliğini ileriye taşımayı kendine misyon edinen Numarine markası, kendi ekibi ile, tamamen Türk işçisinin yüzde yüz Türk sermayesi ile üretiliyor.


İlk yıllarda üretilen iki modelden onbir modele çıkan ürün gamı, Brezilya’dan Amerika’ya, Hong Kong’dan Sydney’e dünyanın her denizinde yüzen yaklaşık 150 adet yatı ile Numarine Türk tekneciliğinin en önemli yüzü olmuştur. Özellikle son beş yıldır gerçekleşen yeni modellerin tasarımı, üretimi ve yapılan yatırım hamleleri ile tüm dünyanın dikkatini çeken bir Türk Markası olan Numarine, Ömer Malaz liderliğinde çalışmalarına devam etmekte ve Türk Tekneciliğini Avrupa’nın en bilinen ilk beş markasından biri haline getirme amacını gerçekleştirmek için durmadan çalışmaktadır.

Furrion, Numarine ‘Adonis’ İle Açık Denize Lüks Kavramını Getiriyor

Araç ve denizcilik pazarında, tüketici odaklı inovatif ürün ve çözümler konusunda dünya lideri olan Furrion, konsept filosunun baş tacı 78 feet’lik özelleştirilmiş bir Numarine yatı olan Adonis’iilk olarak CES 2019’da sergiledi.

Furrion, su üzerinde yepyeni bir deneyim oluşturmak için Numarine ile işbirliği yaptı. Furrion’un donanım ve yazılım çözümleri, prestij sahibi tekne inşası ile birleşerek, tasarım, sanat ve ileri teknoloji konusunda bir ustalık eseri ortaya çıkardı.

İlk kez CES’te bir yat sergilendi ve bu fuarda denizcilik konsepti görünürlüğünün de genişlemesi anlamınageliyor. Numarine, Adonis, lüksü fütüristik inovasyonlar ve yapay zeka ile birleştiren lüks bir akıllı yat. Bu Numarine yatı, görsel ve işitsel elektroniklerden mutfak aletlerine, kameralı gözlem ve görüntülemeye kadar Furrion teknolojilerinin en iyilerini barındırıyor.

Furrion’un Ortak Kurucusu ve Pazarlama Müdürü Matt Fidler, “Konsept filomuz bize inovasyonumuzu her yerde gösterebilme esnekliği veriyor ve Numarine Adonis’i burada, CES 2019’da tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Furrion’un tarihi denizciliğe dayanıyor ve şimdi teknolojiden, tasarımdan ve fütüristik inovasyonlardan en iyilerini birleştirip başkalarının sunabileceğinden çok daha farklı bir deneyim sunabiliyoruz. Sanal konsiyerjimizin yapay zekaya eklenmesiyle birlikte Angel, internet bağlantısı olmadan da tüketiciye daima mevcut olan bir asistanlık sunuyor.” dedi.

Previous Post

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Yeni Yıla Merhaba Dedi

Next Post

KOSDER’İN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI ZİYARETİ

Related Posts

CUMHURBAŞKANLIĞI 3. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI MARMARİS’TE BAŞLADI
Manşet

CUMHURBAŞKANLIĞI 3. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI MARMARİS’TE BAŞLADI

DÜNYA DENİZCİLERİ ISTSHIP İLE EYLÜL’DE İSTANBUL’DA BULUŞUYOR
Manşet

DÜNYA DENİZCİLERİ ISTSHIP İLE EYLÜL’DE İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

SANMAR DENİZCİLİK ANA SPONSORLUĞUNDAKİ MİLLİ TAKIMIMIZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
Manşet

SANMAR DENİZCİLİK ANA SPONSORLUĞUNDAKİ MİLLİ TAKIMIMIZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

neta

Yazarın Diğer Yazıları

Yazarlarımız

Gündem Gümüşkaynak
  • Küresel fetret döneminden yeni bir döneme
Harun Sismanyazici
  • Expectations for the Maritime Transportation Market in 2018
Martin Bloem
  • Superyachts paradise welcomes Turkish partners
Murat Erişti
  • Türkiye’de Kabotaj uygulamaları ve deniz taşımacılığına etkisi
Taner Cagatay
  • Trafik sigortası ve kaskoda nelere dikkat etmeli?

Kategoriler

  • Deniz Ekonomisi (45)
  • Dümen (73)
  • Eğitim (60)
  • Galeri (9)
  • Gemi İnşa (314)
  • Güncel (711)
  • Liman / Marina (117)
  • Makale (4)
  • Manşet (1.616)
  • Sektörden (398)
  • Uncategorized (4)
  • Yat (32)

Son Yorumlar

    Son Haberler

    CUMHURBAŞKANLIĞI 3. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI MARMARİS’TE BAŞLADI

    CUMHURBAŞKANLIĞI 3. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI MARMARİS’TE BAŞLADI

    DÜNYA DENİZCİLERİ ISTSHIP İLE EYLÜL’DE İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

    DÜNYA DENİZCİLERİ ISTSHIP İLE EYLÜL’DE İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

    • Reklam ver
    • Gizlilik politikası
    • Çerez Politikası
    • Künye
    • İletişim

    © 2022 Neta Haber - Tüm Hakları Saklıdır Nano Tasarım.

    No Result
    View All Result
    • Anasayfa
    • Güncel
    • Sektörden
    • Gemi İnşa
    • Liman / Marina
    • Deniz Ekonomisi
    • Yat
    • Eğitim
    • Dümen
    • E-Dergi
    • EnglishEnglish

    © 2022 Neta Haber - Tüm Hakları Saklıdır Nano Tasarım.