Galataport İstanbul, 8–16 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği kapsamlı ara tatil programı ile çocuklara eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunacak. Tatil boyunca farklı yaş gruplarına yönelik hazırlanan ücretsiz atölye ve etkinlikler, çocukların el becerilerini, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmeyi hedefliyor.
Baylan, Mezzaluna ve Kahve Dünyası gibi markaların lezzetli atölyeleri; kurabiye, pizza ve çikolata yapımı ile küçük katılımcılara hem keyif hem de üretkenlik kazandıracak. Fiolas ve Cupra City Garage iş birliğiyle düzenlenecek mum tasarım atölyesi ise çocuklara yaratıcılıklarını yansıtma fırsatı sunarken, ebeveynler de Cupra’nın elektrikli modelleri Leon, Terramar ve Formentor ile test sürüşü deneyimi yaşayabilecek.
Marvy’nin çerçeve süsleme atölyesi, çocukların el becerilerini desteklerken; Doğuş Otomotiv tarafından Alper Tüydeş ile gerçekleştirilecek “Gerçek Doğa Hikayeleri” etkinliği, miniklerin doğa sevgisini pekiştirecek.
Atölyelere katılım için Galataport İstanbul mobil uygulaması üzerinden sınırlı sayıdaki kodlardan alınması yeterli olacak.
Program kapsamında ayrıca, MSGSÜ İstanbul Resim ve Heykel Müzesi ile İstanbul Modern tarafından düzenlenecek sanat atölyeleri, Port LVM & Masterpiece’in heykel ve kurabiye etkinlikleri ve Arkki Türkiye’nin altı farklı keşif atölyesi de yer alıyor. Bu etkinlikler, Galataport İstanbul mobil uygulaması üyelerine özel kontenjanla ücretsiz olarak sunulacak.
8–16 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek tüm etkinliklerin detaylı takvimi ve katılım bilgileri için galataport.com adresi ziyaret edilebilir.















